Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 spør alle i travsporten

Diverse
Del:  

Vegard Lundstrøm Wolden (bilde) er en relativt nyutdannet travtrener som har vært godt synlig i sporten allerede. Sammen med Kolbjørn Selmer eier han bl.a. Derbyvinneren Will Prinsen 

som har herjet i V75 ved siden av den klassiske triumfen. Med base i Orkdal representerer den frittalende trønderen Leangen Travbane i vår spalte 10 Spørsmål. 

Vegard Lundstrøm Wolden 

Stall på Melhus
31 år
30 hester på treningslisten
Helene Heim Hansen(fulltid)
Elisabeth Heim Hansen(fulltid)
Marit Øien Valaas( deltid)
Hilde Rogstad( etter jobb og på sine fri dager)
Per Erik Ebbesen (utstyrsansvarlig)
Jostein Grønnesby(ordensmann)
Jan Havdal( Alt mulig mann) hjelper alle til på stallen
 

1.Hvilken bane trives du aller best på som kusk/trener?

- Bjerke

2.Hva kan du selv bli bedre på?

- Alle kan vel bli bedre, men og utvikle meg selv til å bli en god leder, kundebehandler og sjef, for å dra de ansette med seg, kan ikke være feil.

3.Hvem har imponert deg mest i 2018?

- Synes det er mange som imponerer, men det siste året har jeg blitt veldig godt kjent med Magnus T Gundersen. Den måten han takler å kjøre så mange løp, suksessen, samtidig som å nullstille seg, har jeg blitt imponert av. Han har også blitt en veldig god kompis. Han har mye å takke sin far for, men samtidig skal han leve opp til det, og det gjør han!

4.Hvilket løp i Norge vil du aller helst vinne i 2019?

- Ettersom vi nesten bare har unghester er det vanskelig å sette seg mål om hvilket løp man vil vinne. Men å vinne et klassisk løp, er ikke feil, om jeg skal gjøre det i år, må det bli Hoppekriteriet tror jeg!

5.Mål for din egen bedrift i 2019?

- Fortsette den fine trenden vi har startet på samtidig som vi utvikler oss ytterligere til å bli et enda bedre team. Ansatte, hovslagere, veterinærer osv. Skal man lykkes må alle dra samme vei.

6.Du får makt og myndighet til å fritt endre et politisk vedtak gjort av travsportspolitikerne

- Enkelt, hest i næring.

7.Du får makt og myndighet til å innføre/endre en ny regel i travsporten?

- Hverdagspremiene må opp, samtidig må vi kanskje ha noen flere breddeløp. Vi må ta vare på alle.

8. Noen idé om hvordan vi kan få flere hesteeiere til sporten vår?

- Mitt svar på spørsmål nummer seks hører til litt her, hest i næring, samtidig litt høyere premie i hverdagstravet tror jeg hadde hjelpt mye. Mye penger er sølt og rotet bort i Trøndelag når vi ser på "Nye Leangen". Det kunne vært fine penger å kjørt i om løpene i stedet. Men noen enkelt personer, skal ødelegge dessverre....

9.Bør vi innføre sesongbaner slik situasjonen er pr. i dag?

- Litt ekkelt spørsmål, men ja, Bjerke kunne vel kjørt mer på vinteren, å stengt noen av banene sørafor. Leangen, Bergen, Forus, Sørlandet og Harstad måtte få kjørt som vanlig etter min mening

10.Om DNTs styre skulle utøkes med en person.  Hvem ville du hatt inn?

- Petter Stordalen, måten han har bygd seg opp på, en god leder, som tar ansvar for sine handlinger. Og samtidig har stor gjennomslagskraft. Vi i travsporten har godt av å få noen fra utsiden inn, Stordalen er god på det meste!

Foto: Trav24.no

Tips en venn