Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Umoko velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Umoko er et veldig spennende alternativ gjennom sitt store talent og spennende franskamerikanske stamme. Han vant Prix de Saintes, Prix Coelestina og Prix

 du Quartier Saint Cyprien som 3-åring før en skade holdt ham utenfor løpsbanen som 4-åring. Trener Richard Westerink som også trener helbroren Timoko (50 mill) sier at Umoko var et like stort talent før skaden oppstod. Han kom tilbake og vant Prix de Président Folliville som 5-åring og Prix Roi du Lapin som 6-åring.

Trav24 ønsker Umoko velkommen i Hingstekatalogen - 2019

Han har vist flott drektighetsprosent og ønsker hoppene velkommen.

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Hesteguiden.com

Tips en venn