Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Orlando Vici velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Orlando Vici (bilde) var en årgangsener med 12 seire i de store årgangsløpene, inkludert 3- og 4 års kriteriene (se video). Han nedarver sitt gode gemytt og trav. At avkommene utvikler seg videre fikk

vi nylig et herlig bevis på når norskfødte Looking Superb ble klar for selveste Prix de Amerique når han sprettlett vant Prix Tenor de Baune for Jean Michel Bazire. 

Orlando Vici har slått an så det suser i avlen. Han var far til 8 Derbyfinalister i 2017, Norge (3), Finland (3) og Sverige (2). Han er far til over 50 millionærer. Hester som Un Mec d`Heripre, Alfas Da Vinci, Pato, og Glen Ord Superb kan nevnes. 

Trav24 ønsker Orlando Vici velkommen i Hingstekatalogen - 2019

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Privat

Tips en venn