Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Fjord Jerven velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Fjord Jerven er fremtidens kaldblodshest med alle egenskaper en topphest skal ha. Travet 19.1 over sprint og 21.1 over mellomdistanse. Vant løp som Erik Garbergs Æresløp, 4-års Stjernen

og DNTs 5-års løp mens han fulgte selveste Månprinsen AM til døren i Jacob Meyers Pokalløp i eliten. Han ble også tredje i både Norsk og Svensk Derby. Fjord Jervens aller første årgang er 3 år i 2019. Det blir uhyre spennende å se hva teknikeren fra Domås kan få til i avlsboksen. 

Trav24 ønsker Fjord Jerven velkommen i Hingstekatalogen - 2019

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Trav24.no

Tips en venn