Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Code Bon velkommen

Del:  

Code Bon (bildet) er en veldig spennenede Muscle Hill-sønn tilgjengelig i norsk avl. Han har Kadabra-hoppa Wafs som mor. Mormor er 12.3-hoppa Winged Victory (kostet 140.000 dollar på åringasukjon i 1995). Hingsten har vunnet på 10-tallet og vist enorm kapasitet. 

I Code Bon kan man få Muscle Hill-blod for en oppdrettervennlig pris. Code Bon ble kjøpt på åringsauksjon for 100.000 dollar. Hesten viste tidlig talent og debuterte som tredje på 11.8 i septemper som 2-åring – slått med en lengde av to topphester – Pinkman og Musical Rythm (se video 1). Vallaken Pinkman vant året etter selveste Hambletonian. Code Bon vant sitt livs annen start. Etter en tøff reise på The Red Mile var han sikker vinner på 11.8 (se video 2).

Trav24 ønsker Code Bon velkommen i Hingstekatalogen

Video 1: 

 

Video 2: 

 

Video 3:

 

Video 4: 

 

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2017. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn