Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Toppløp av B.B.S. Sugarlight

Utland
Del:  

B.B.S. Sugarlight, Fredrik Solberg og Vidar Hop var nettopp på farten i Wolvega. Bak formbomben Ringostarr Treb (e.Classic Photo) ble det en herlig andreplass 

på Super Light-sønnen etter et løp i tredje innvendig. Dermed ble det maks klaff for 8-åringen som kan plusse ytterligere 15.000 euro til sitt voldsomme grunnlag. 

Han ble overflydd fra start av Quick Fix som igjen slapp til Ringostarr Treb når Win Paal ga full gass. Etterhvert kom som ventet Anna Mix frem utvendig for lederen i regnværet i Nederland. 

Lederen var det ingenting å gjøre med, han stakk unna og vant lett. Vidar Hop leverte en prikkfri styring, fikk lagt B.B.S. Sugarlight ut i andre utvendig rundt siste sving og når Royal Fighter trøttnet i brekken kom åpningen. Da skiftet østfoldhesten fart og tok seg akkurat forbi superhoppa på streken til en herlig andreplass. Trodde alle. 

Etter mye dramatikk er vinneren nå disket og dermed ble det seier for B.B.S. Sugarlight som kan doble premien. På reprisen ser vi at Ringostarr Treb er innenfor fire pinner på rad i utgangen av siste sving. 

B.B.S. Sugarlight vant dette løpet også i fjor med samme kusk. 

   

Foto: Åge Liland

Tips en venn