Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

To på rad for trio

Utland
Del:  

For andre år på rad vant Svante Båth Svensk Upfødningsløpning som trener. For andre år med Erik Adielsson som kusk og for andre år med et avkom etter S.Js Caviar. For en prestasjon 

han gjorde lørdag. Lutfi Kolgjini har skrytt voldsomt av sin Smokin Jo, de fikk også overta føringen som favoritter etter 1.10.2/500 meter. Da satt Adielsson utvendig med Global Welcome mens Önas Nougat satt i lederryggen. 

Farten var fortsatt høy og lederen passerte runden etter 1.13.2 på en litt sølete bane. I den siste svingen ba Adielsson om mer og måten Global Welcome aksellerte, og bare kjørte forbi lederen på var intet mindre enn imponerende. I utgangen av svingen var de i front og bare fortsatte til overlegen seier på 1.13.1/1640 auto.

Hingsten var påmeldt Premiesjansen og kan dermed motta 1.4 millioner kroner for seieren. Dermed kopierte trioen fjorårsseeieren tl Coin Perdu. 

Bakfra spurtet stallkompis Attraversimao strålende og sikret dobbelseier for stallen mens hoppa Racing Brodda ble tredje. Etter løpet var det bare glede på seremoniplass. Smokin Joe var godt under pari og fikk ikke premie. 

Foto: kanal75/Micke Gustafsson

Tips en venn