Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tjomsland tok begge 3-års løpene

Sport
Del:  

Øystein Tjomsland hadde med seg to kaldblods 3-åringer til løpene på Jarlsberg i går. To hopper. Brenne Berna vant sitt løp og Norheim Borka ville ikke være noe dårligere. 

Det var Alsaker Dragon som tok føringen men Norheim Borka (e.Bork Odin) var tidlig på pletten og fikk overta inn i første sving. Simen Bremseth Jessen var utvendig direkte, trykket litt og la seg ned i rygg. Dermed var det to forhåndsfavorittene i front. Og de økte sitt forsprang stort sett hele veien. 

Passeringene var jevne med 35.4/500 meter og 35.2/1000 meter. Hof Loyd var soleklar treer med et lite hav ned til resten. Men de bak kom i fin fart. De fremme gjorde opp. Hoppa Norheim Borka holdt sikkert unna mens Kos Brage holdt flott følge i en 29.5 avslutning siste 400 meter. Mjølner Satin kom opp og var klar tredje etter en fin avslutning mens Suksess Terta avsluttet fint til fjerde litt bak. 

Vinnertiden for Stall Olympic ABs Norheim Borka ble 1.32.8/2100 volte. Førstepremien lød på 30.000 kroner og det er Egil Skeivoll som er oppdretter. Tjomsland og Stall Olympic AB satser på toppstammede individer. Norheim Borka er en søster til Norheim Faksen 2.8 mill og Norheim Jærv 2 mill. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn