Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tekno Eld fikk sin revansje

Utland
Del:  

H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal ble avgjort i Bollnäs i går med 150.000 svenske kroner til vinneren. Med to startraske hester fra Stall Persson ble det ikke lett for favoritten, kriterievinneren Philip Ess. 

Jan-Olov Persson kjørte akkurat så fort som han trengte med Månlykke A.M. for at Philip Ess ikke kunne utfordre innersporets Tekno Eld. Etter 200 meter kunne Persson dra i bremsen og slippe den norske hesten ned i dødens. En kjapp 21-åpning delte feltet litt opp allerede fra start. Med i lederryggen satt Jan Roar Mjølnerød med Grislefaksen G.L. Gøran Antonsens Hugo Bäck så bedre ut enn noensinne og var med gjengen der fremme. 

I dødens prøvde Ørjan Khilstrøm å kjøre så sent han kunne med Philip Ess. Rundt siste sving sendte Persson Månlykke A.M. i angrep og da ble Philip Ess med samtidig som luken aldri kom for Mjølnerøds Grislefaksen G.L. 

På oppløpet hadde Tekno Eld (e.Tekno Odin) full kontroll, så strålende ut i stilen, så også ut til å ha godt med krefter igjen over mål. Imponerende med tanke på at vinnertiden ble hyggelige 1.22.7/1640 auto. Philip Ess meget bra toer fra dødens. I rygg på lederen satt Grislefaksen G.L. fast med en god del igjen på tanken så det ut til. 

Månlykke A.M. spurtet fint men det ebbet litt siste 100 meter. Fra tet, som hesten nok hadde fått om Persson hadde ville, kunne det kanskje gått veien. Uansett gikk nå seieren til stallen. Det er norsksvenske Alf Lennart Bæwerholm som eier stjernen som han selv er oppdretter av. Her jubler han sammen med kona, kusk Ulf Ohlsson og oppasser Hanna Edvinsson etter seier i Kongepokalen på Bjerke tidligere i år. Nå ble det også revansje for Kriteriet som Philip Ess vant. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn