Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Superpotten nærmer seg med stormskritt

Spill
Del:  

Nå er det bare to dager til «Tidenes Jackpot i V75». Hopp IKKE over denne omgangen folkens. 76.360.981 svenske kroner skal fordeles ekstra i sjuerpotten på Eskilstuna. Norsk Rikstoto estimerer V75 omsetningen

 til ca 150 millioner som i tilfelle vil bety en total premiepott på nesten 170 millioner (gevinstandel ca 113%) og hele 110 millioner til alenevinner med 7 rette!

I linken kan dere etterhvert finne Trav24s spill til denne helgen og uken forøvrig

Årsaken til at man har bygget en rekordpott er at spilleselskapet ATG innfører obligatorisk registrering av alt spill fra 1.november. Håpet er at så mange som mulig vil registrere seg for å kunne spille om tidenes største Jackpot i V75.

ATG og Norsk Rikstoto samarbeider om spilltilbudet denne lørdagen. De planlagte V75 løpene på Jarlsberg 10.november er flyttet til kveldstid med start 1.løp kl. 18:35. ATG og Norsk Rikstoto spiller i felles pool også til Jarlsberg, men hovedproduktet endres fra V75 til V64. Løpene på Jarlsberg kjøres med samme proposisjoner og premienivå. Løpene på Harstad Travpark samme dag flyttes til formiddagen med start 1. løp ca kl. 13.15.

Vi er i full gang med å studere løpene og har noen idéer som kan virke veldig spennende. 

Tips en venn