Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Superoppløp av superhoppa

Utland
Del:  

Er det virkelig så innlysende hvem Ørjan Kihlstrøm skal kjøre i Elitloppsfinalen om både Nuncio og Delicious kvaler inn? Vi tror ikke det er et enkelt valg. I går var 

Cantab Hall-datteren ute for sin tredje start for året i Halmstad. 

Motstandere var bl.a. Fredrik Solbergs B.B.S. Sugarlight. 

Det var Edward Ale som stakk til tet før galoppen kom i den første svingen Da overtok Kash`s Cantab og åpningen ble såpass som 1.07.3. Sten Juul havnet i dødens med Takethem mens Vidar Hop plasserte B.B.S. Sugarlight perfekt til i andre utvendig.

Ørjan Kihlstrøm bakket direkte fra start med Delicious som havnet sist. Runden gikk etter 1.10.2. Kihlstrøm satt fortsatt sist. Takethem presset seg enkelt til tet ned siste langside slik at Hop og Sugarlight mistet ryggen sin. Takethem var på hugget og stakk fra feltet rundt siste sving uten at Kihlstrøm så ut til å få panikk av den grunn.

Først i brekken dro han den Daniel Redén-trente i angrep. Da hadde lederen 15-20 meters forsprang. Men Delicious er ikke skrudd sammen slik de fleste andre hester er. Barbent men med  fast bomull i ørene speedet hun som en vind og tok igjen lederen 10 meter før målstreken og tok sin tolvte strake seier på 1.10.4/1640 auto i Yngve Larssons Memorial. 

Førstepremien var på 100.000 skr. Takethem tapper toer mens B.B.S. Sugarlight også var god som tredje på 1.10.9. 

Vinnertiden er raskest i Sverige så langt i år. 

- Hun er bare helt sjuk denne hesten sa treneren etter løpet. Det var en mil frem og det skulle ikke kunne gå, men hun er enorm og ikke minst magisk. Kusk Kihlstrøm istemte, - hun er helt sagolik denne hoppa. 

Løpet kan dere se her

Foto: kanal75

Tips en venn