Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Superhoppa vant Hambletonian

Utland
Del:  

Etter to kvalifiseringsløp i høyt tempo og to gedigne favorittfall fra Atlanta som ble spurtet ned av Crystal Fashion (e.Cantab Hall) og Tim Tetrick og en bortkjøring for historiebøkene av Åke Svanstedt 

bak Six Pack, et løp som ble vunnet av Jimmy Takter selv og Tactical Landing (e.Muscle Hill) hadde spillerne gjort Crystal Fashion til finalefavoritt i vinnerspillet av Hambletonian. 

Atlanta som åpnet sitt kval i et vanvittig tempo fikk det på oppløpet der. Scott Zeron som kusket benyttet samme taktikk i finalen men i et mer normalt tempo etter at startrushet hadde gitt seg. Fra spor syv blåste de til tet igjen. Igjen sporet de hele veien. Og det var ikke uten grunn at kretsen rundt tok sjansen på og møte hingstene i åpen klasse. 

Superhoppa hadde mer på lager tross anstrengelsene i kvalen og når oppløpet kom til synet stakk ekvipasjen unna og fikk flere lengder. Hun ble naturlig nok sliten mot mål men vant sikkert på 1.08.9/1609 auto. Pappa Rick (the wip) Zeron trener Chapter Seven-datteren som dermed ble den første hoppa siden Continentalvictory til å vinne åpen klasse i 1996. 

Seierssjekken var på 500.000 dollar. 

Met´s Hall spurtet flott fra tredje innvendig og kapret sølvet mens Tactical Landing travet uten rygg hele veien, kom tilbake mot mål og kontret ut Crystal Fashion i kamp om tredjeplassen. Det var også en voldsom prestasjon. Svenske Stefan Belazsi er oppdretter av vinneren.  

Se løpet her:

 

Foto: Thomas Blomqvist/ TR Bild

Tips en venn