Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Strålende opplagt Photo Lavec æret Yarrah

Sport
Del:  

Yarrah Boko skulle æres på Bjerke lørdag og det var en offensiv Svein Ove Wassberg som tok i mot i front med Deep Sea Dream. Valokaja Hindø klarte å fly over men Wassberg var raskt på pletten igjen og fikk føringen på ny. Farten var 10.5/500 meter, som igjen ble dempet litt til 11.4/1000 meter. Da satt favoritten Donatomite i dødens med Special Envoy og Photo Lavec på slep. Special Envoy fikk

problemer ned siste langside. Da måtte Tom Erik Solberg sende i vei Photo Lavec. Donatomite meldte tidlig problemer mens Deep Sea Dream så pigg ut der fremme. Det ble en herlig kamp. Photo Lavec har en meget god og giftig spurt uansett tempo i løpene. Den ble utslagsgivende denne gang. Midt på oppløpet hadde de koblet grepet og det holdt de til mål. Vinnertiden på Nils Munkhaugens traver ble meget pene 1.11.8/2100 auto. Førstepremien lød på 70.000 kroner.

Det var årets tredje seier og dermed har han tjent 348.000 kroner på årets fjorten starter så langt. Truls Roar Wivestad er oppdretter av S.J´s Photo-sønnen. Her er det oppasser Torill Clemmensen som varmer opp 5-åringen før Norgesmesterskapet på Biri forrige helg.

Deep Sea Dreamer god toer mens Valokaja Hindø var godt klar av Patricia Hastrup som tredje.

Foto: Trav24.no

Tips en venn