Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Strålende montédebut av B.B.S. Sugarlight

Utland
Del:  

Han "gølva" som 1-oddser men likevel synes vi B.B.S. Sugarlight og Kristine Kvasnes kom meget godt fra sin montédebut på Solvalla i går kveld. Sugar Light-sønnen virket på hugget og klarte å ta i mot 

Art On Line rundt den første svingen. Det kostet 09.3/500 meter og hesten ble pigg. Highspeed Call galopperte seg bort direkte, resten av hestene lå på linje. Tempoet ble holdt oppe med Evens First Boy på tredje. 

Runden gikk etter 11.5 og rundt den siste svingen prøvde Art On Line seg mens Even`s First Boy også ble lagt i angrep. Det var sistnevnte som holdt farten aller best og slo seg forbi snaut 100 meter fra mål. Det lille overtaket holdt Ken Warkentin-sønnen helt inn i mål for Sofia Adolfsson. Sugarlight strålende toer.

Vinnertiden ble 1.11.7/1640 auto. B.B.S. Sugarlight falt med flagget til topps på 11.8. Han så litt knytt ut første halve runden men det kan ha med den høye farten å gjøre. Hesten kjempet godt og holdt stilen. 

De to første hestene i mål er begge ni år og var de yngste i feltet. Art On Line hang med til tredje. Andreplassen var verdt 20.000 skr. 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn