Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Storvokst herre med høyt potensiale

Sport
Del:  

Det andre løpet i går fikk en flott vinner. Ocean Tile stakk til tet men fra spor åtte lot Erlend Rennesvik Thai Zeus få springe fritt og de var tidlig fremme og fikk overta føringen ut på den

første langsiden. 15.0/500 meter ble til moderate 17.1/1000 meter. Om det var publikums høylydte jubel eller ei som gjorde det vites ikke men Thai Zeus giret seg opp runden igjen og dro avårde. De fikk 30-40 meters forsprang på siste langside. 

Forspranget krympet litt uten at det var noen fare på gang. Broadway Hall-sønnen kom alene på oppløpet og vant veldig lett etter 16.1 siste 400 meter. 

Photo Fighter satt vekselsvis i andre utvendig og dødens. Fullførte bra til sølvplass mens Bronzini holdt fint til tredje, knepent foran Ocean Tile. 

Det er forusamatøren Einar Nedrebø som eier hesten sammen med en kamerat. De har hatt den hjemme helt siden han ble kjøpt inn på auksjonen på Forus som 1.5-åring. For fem seks uker siden ble vallaken satt i trening hos Erlend Rennesvik. 

- Jeg ble imponert over hesten. Det var tross alt første gang han fullførte et travløp og således er den nesten som debuten å regne. Han ble for hissig for meg på sisterunden men dette kan han lære seg sa trener og kusk etter løpet. 

Vinnertiden ble 1.15.5/2100 auto og premien var på 20.000 kroner. Det er Thaihester Egersund AB som er oppdrettere og Ann´s Chinadoll som er mor til vallaken. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn