Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Sterk spurt av Custom Cheval

Utland
Del:  

2-årige Custom Cheval (bilde) startet i Breeders Crown på Åby i går kveld og leverte en herlig innsats. Det var A Good Point som stakk til tet for Kevin Oscarsson i løpet som hadde 

175.000 svenske kroner til vinneren. 

Svein Ove Wassberg som hadde tatt turen over fjellet fra Bergen fant fort et litt tilbaketrukket andre par utvendig fra spor syv for Farifant-sønnen til Henry Rorgemoen. I front fikk Oscarsson styre uten nevneverdig press og det skulle vise seg å bli vanskelig å hente igjen lederen i en kjapp avslutning. Wassberg fikk sitte rolig til inn på oppløpet med hingsten som avsluttet storstilet og knep andreplassen rett før målstreken. 

Belønningen var hele 82.915 norske kroner. Nøyaktig det samme beløpet han har tjent i sine to foregående starter som begge har endt med andreplasser i Breeders Crown-løp med Bjørn Goop i sulkyen på Bergsåker og Solvalla. Dermed har Custom Cheval allerede nå tjent over 250.000 kroner på sine fire starter i karrieren. 

Det er Søran Norberg som trener vinneren som travet 1.15.3/1640 volte. Custom Cheval travet 1.15.5. 

Custom Chevals mor Le Brosse har fem avkom fra før. Den første, Still Standing, har ikke startet men det har de fire andre. Ingen av dem har startet mer enn 7 ganger i karrieren. Den beste, Love Joy, har vunnet to løp men bare tjent i overkant av 32.000 kroner. Den summen har Custom Cheval allerede tjent 8 ganger som 2-åring. Henry Rorgemoens resultater som trener er meget sterke. Det skal bli spennende å følge denne røde hingsten videre. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn