Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Sprettlett inn til tredje strake

Sport
Del:  

Formstallen i travnorge heter Team Bullern/Malmin. Det hersker det liten tvil om. Torsdagen på Jarlsberg ble en ny dag med seier. 3-årige Another Creation løste som en rakett på 

Bjerke sist. Mye mulig Kristian Malmin var så sikker på seier at han ikke ønsket at hoppa skulle gire seg opp på stratsiden igjen så lan lot Oasis Tile få føringen mens han selv gled til tet på første langside. 

Farten var 12.9/500 meter og 16.2/1000 meter. Thai Athena, Ira B.R. og N.Y. Rosslyn første an hestene i andrespor. I den nest siste svingen forsvant to betrodde hester i Sweet Lins og Isabel B.R. i galopp. I front angrep Rennesvik med Ira B.R. uten at det bet voldsomt. Another Cration (e.Quite Easy) var fullstendig overlegen og vant på 1.15.3/2100 auto, flere lengder foran Ocean Tile og Thai Athena. 

I kulissene avsluttet Duchess Frecel fint etter å ha blitt hindret av en galopperende konkurrent 700 meter fra mål. 

Løpet fikk dessverre en tragisk utgang for Oasis Tile. Etter andreplassen segnet hun om og døde i hesteringen bare sekunder etter at hun forlot løpsbanen. Det var et stort tap for kretsen rundt Cantab Hall-datteren. 

Vinneren fikk 40.000 kroner for seieren og er fortsatt ubeseiret etter tre starter. Hun har nå tjent 96.000 kroner. Stall Creation AB både eier og er oppdretter av hoppa. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn