Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Smedtulla med herlig siste 500

Sport
Del:  

Kapable Smedtulla er kanskje en av de hestene som har galoppert bort mest penger i grunnlagsløp de siste sesongene. I går på Bjerke fikk Bokli Balder-datteren 

full klaff igjen etter en herlig sisterunde. Går hun feilfritt i sin neste start blir det første gang i karrieren uten en galopp i programraden. 

Når storfavoritten Valle Hugo kom seg til tet med drøye runde igjen trodde nok de fleste at løpet var kjørt. Når han stakk med 10-15 meter mot siste sving så det helt grønt ut. Men via sporene fra tredje utvendig kom Smedtulla i fint driv. 

Forspranget ble hentet inn rundt svingen og oppløpet ned ble en kamp mellom de to. Frønes, som har vist å ha en herlig kjemi med litt vanskelige kaldblodshopper, satt neste musestille og lot 8-års hoppa gjøre den tyngste jobben selv. Det lønnet seg. Siste 70-80 meterne ség de fra til en sikker seier på 1.27.4/2100 auto. 

Det gir nye 20.000 kroner til trener, eier og oppdretter Torbjørn Smedsrud. Smedtulla har nå passert 400.000 kroner innkjørt. Smedviktor 915.000 kroner og Smedbalder 782.000 kroner er de to mestvinnende søsken. Jakten er i gang. Her er fra tredje siste start hvor Kos Frigga kontret tilbake og vant V75. 

Resultater: 

Foto: 

Tips en venn