Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Slutter som trener, blir "gartner"

Diverse
Del:  

Travtrener Ronny Halvorsen (bilde) har besluttet å gi seg som travtrener. Han vil da gå over i nytt arbeid. 

På facebooksiden til Stall Halvorsen står det følgende:

Det er med blandede følelser at jeg informerer dere om at jeg har bestemt meg for å avvikle driften av Stall Halvorsen fra 1.januar. Etter flere år med svingende omsetning og lav lønnsomhet er det nå tide å si stopp. Jeg vil takke alle stalljenter, eiere, kollegaer og andre som har vært innom stallen min opp gjennom årene, jeg ville ikke vært denne tiden foruten. Selv om det er vemodig å legge ned så er jeg sikker på at dette er det riktige valget for meg. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer hos Boasson As og ser frem til et annerledes og lærerik hverdag.

Kommer du til å fortsette å kjøre løp?

- Jeg kommer nok sikkert til å kjøre litt når det passer seg slik.

Hvilken bransje går du over i?

- Jeg skal begynne hos noe som heter Boasson Anleggsgartner AS. De driver med alt fra grønt, bygging av uteområde, alt fra grunn av, vintervedlikehold og mye mer.

Var beslutningen tøff?

- Ja, på en måte. Det er vedmodig men samtidig gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer og få lære masse nytt avslutter skøyeren som har bidratt med veldig mye til travsporten. Både hva gjelder barne- og ungdomsbidrag samt har han også prøde seg med stort hell som løpsreferent ved flere tilfeller. 

Her er bergenseren på stallbesøk under Hambokonken som Stall Wassberg vant i 2009. 

Foto: Trav24.no/Camilla Steffensen

Tips en venn