Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Skremmeskudd fra Bøverbru

Sport
Del:  

Han viste ved flere anledninger i fjor at han hadde klasse til å følge de beste men enten var formen borte eller så klaffet det ikke all verden når det 

gjaldt som mest for Strong Pepper. 

I går gjorde Orlando Vici-sønnen til Stall Pepper årsdebut med medsmak på Bjerke. Han var litt ute av det rundt første sving men hans faste kusk Hans Christian Holm holdt som vanlig hode kaldt og støet den nyblivne 4-åringen i trav til første langside hvor de slapp fra seg føringen til Senet Island. Mot andre sving gikk de ut igjen og fikk tilbake teten. 10.1/500 meter ble til 14.8/1000 meter. 

Strong Pepper så dunderfin ut når Holm pakket feltet med Four On The Floor på utsiden og ikke kjørte unna før det var 100 meter igjen av løpet. Siste tusen på 13.9 og det så ut til å være bra med krefter spart. Vinnertiden ble 1.14.3/2100 auto. Senet Island toer fra lederryggen mens Bikila avsluttet strålende til tredje. 

Årgangen er usedvanlig jevn med en rekke hester som pr. i dag skiller seg ut som klare Derbykandidater. Det skal bli veldig spennende å følge hingsten til Rune Flaskerud mot hester som Iggy B.R., Golden Dream M.E., Custom Colt, Te Amo Corazon, Irwin B.R., Ivan B.R., Photo Fighter, Chinetti og de andre i årgangen. 

Årsdebuten bærer bud om at han kanskje er en av dem i år. 

For spillerne ble gårsdagens rebus et mareritt for de aller fleste. Noe så sjeldent som syv strake favoritter i boet og stusslige 70 kroner for syv rette. 0 både for 6 og 5 rette. 

Resultater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn