Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Selve travstevnet får terningen denne uken

Sport
Del:  

Sørlandets Travpark arrangerte V75-stevnet i går, og for en dag det så ut til å være! Masse forhåndsinfo i løpet av uken, full restaurant, flott vær, god stemning, fine intervjuer og 

ikke minst stor sportslig kvalitet. 

Sørlandet har virkelig gjort et godt ungdomsarbeidet og derfor velger vi oss et bilde fra NM for ponnyer helt tilbake fra 2010 for å sympolisere gårsdagen. Magnus Teien Gundersen steppet inn for Nora Hagelund Holm som ikke var gammel nok til å kuske Piggybank selv.

Sørlandsbanen legger ned mye jobb og ressurser på dette feltet og fortjener ros og kanskje også et økonomisk løft fra sentralt hold for at de slår spaden i jorden og går foran som et godt eksempel på et felt som har vært forsømt i en årrekke. Vi har allerede sett at flere baner har hengt seg på, trav og ponniskoler popper opp både her og der og banene blir bedre og bedre. Dette er helt i tråd med DNTs fremtidsplan. Vi er virkelig på rett vei. 

Her snakker vi den positive synergieffekten på høyt nivå. 

I tillegg til en rekke tiltak for eiere, publikum og unge viser banen mønstringsløp og prøveløp. De er aktiv via sin YouTube-kanal og er et eksempel til etterfølgelse for flere andre baner på flere felt.

Stå på videre, det er fortsatt mulighet for å gjøre ting enda bedre.

Det er nettopp dette vi mener når vi gang på gang påstår at V75-stevner egentlig bare bør deles ut til de som virkelig vil lage en fest. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn