Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Selger hoppene og jakter en ny Bork Odin

Diverse
Del:  

Annonsørinnhold: Hesteeier Tom Krageboen har i mange år vist et godt øye for gode blodkombinasjoner.  Nå ønsker han å spisse sin satsning med et mål om å produsere enda en god avlshingst.

Derfor selges nå to toppstammede 1-årshopper og en avlshoppe. 

 

Jeg har vært så heldig å ha eid hester som Bork Odin, Raikkonen, Krageboen og Kolnes Kjell, alle kårede avlshingster. Sistnevnte kjøpte jeg mor til og valgte hingst på men solgte hesten til min far som 1-åring. Nå vil jeg legge all kraft på en satsning mot avlshingster. Jeg vet det ikke er lett men den som ikke prøver får det i hvert fall ikke til. 

 

Jeg har gjennom mange år forsøkt å opparbeide meg kunnskap om avl, genetikk og blodsammensetninger. Jeg kommer fremover til å kjøpe åringshingster eller føll og målet er en ny Bork Odin. Helst en etter ham også. 

Pr. i dag har jeg tre 2-års hingster som alle er svært lovende. Birk Rigel (e.Bork Odin), den står i trening hos Johan Kringeland Eriksen (se video), Garli Kongen (e.Bork Odin som står i trening hos Jan-Olov Persson mens Mo Sjur (e.Bork Odin) står hos Jan Roar Mjølnerød avslutter Krageboen som nå har tre annoner liggende i Trav24s Hestemarked. 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn