Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Så god at Bazire vil ha ham?

Sport
Del:  

Familien Kolle har etter en god porsjon med stang ut grunnet diverse hindringer på veien fått full uttelling sammen med sin Da Vinci B.R. (bilde). Som unghest viste han meget lovende takter 

når han i livets sjette start kapret en premie i "den gamle" utgaven av Ulf Thoresens Minneløp for 3-åringer. Da travet han 13.4/2100 auto og konkurrerte med hester som Fire To The Rain, Juniata Hanover og Spartan Kronos. 

Etter en tid kjøpte Helene Kolle hesten og han viste fine takter på ny. Men allergi og uhell på transporten har sørget for at dette har tatt tid. Nå har tålmodigheten betalt seg og 8-åringen er i sitt livs form. Seire i Sølvdivisjonsfinalen, V75-seier i Winter Burst ble i går fulgt opp med en råsterk innsats på Bjerke. Etter reise i dødens hver meter slo han kloa i ledende Always On Time kort før målstreken og vant på 1.12.5/1609 auto. De tre løpene har gitt 230.000 kroner inn på konto. 

Terningkast seks fra Trav24. 

I morgen tidlig reiser hesten etter alle solemerker til Jean Michel Bazires stall på Grosbois. 

- Ja papirene er i orden nå meldes fra familien Kolle i dag. Meningen er at han skal inn på stallen til Bazire. Så overlater vi absolutt alt til han og ser hvordan dette går. Han er i allefall i sin beste form nå. Han holdt farten helt til mål i går tross et tøft løp. Vi krysser fingrene, det skal bli spennende å se hvordan det kommer til på gå. Våger man intet vinner men heller ikke avslutter pappa Lars Anvar. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn