Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Rolfs herlige storløpshåp

Sport
Del:  

Rolf Tvedt kommer med ujevne mellomrom med noen veldig fine og talentfulle unghester. I år ser han ut til å ha noe helt ekstra på gang. Storvokste 

Hubert B.G. (bilde) har startet to ganger og vunnet begge. Senest i går hvor 3-åringen veldig enkelt la inn 14.3 siste tusen uten at Tvedt så ut til å be om stort hjemme på Bergen Travpark. Da angrep han med 750 meter igjen til mål og de siste 500 meterne gikk langt fortere. 

Hingsten ser fortsatt litt småhissig ut i rygger men når han fikk fart på bena ned siste langside kunne man se for en herlig traver dette er. Som mange av de beste etter Dream Vacation er han over middels stor. Mamma Sweet Coktail var heller ikke noen liten hest. Han ser ut til å ha fått mye av de beste fra begge. Vinnertiden ble 1.17.3/2120 volte og det ga 14.000 kroner. Tilsammen har seirene gitt 28.000 kroner til eierne Hilde K. Monstad og Magnus Skare som kan ha mye å se frem til. Det er frankrikestasjonerte Bjørn Gulbransen som er oppdretter. 

Oppasser Maiken Pedersen Hansen sier til Trav24 at neste start kan bli et 3-årsløp 25.mai. Om ikke venter nok Rolf til juni med videre start sier hun som her poserer med årganghåpet. 

Let Her Go har blitt nummer to i begge løpene som Hubert B.G. har vunnet. H.P. Lanterne Rouge kom på tredje i går. 

Foto: Marcus Aadland

Tips en venn