Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Prinsessen traver videre

Diverse
Del:  

At Prinsesse Märtha Louise kunne håndtere hest visste vi. Hun har lang erfaring fra et ekstremt høyt nivå. At hun fikset å kjøre ponniløp så bra som hun gjorde på Biri var i hvertfall ikke vi klar over. Hun så ut som en ekte kusk der hun satt i sulkyen i løpet mot sin kollega i hest360, Geir Kamsvåg.  Den kampen tapte hun på en galopp inn mot oppløpet. Likevel smilte hun hele oppløpet ned, kort før mål rakk hun også å hylle vinneren

på sin helt egne måte (bilde).

Nå satser Prinsesse Märtha mot nye mål, i travsporten. Under Klasseløpshelgen i september skal hun kjøre et ordentlig løp med totalisatorspill. Det vil si at hun må gjennom en del ting av sikkerhetsmessige grunner.

- Både for egen del og konkurrentene sin del må hun gjennomgå et teorikurs forklarer Morten Tønnesen fra Norsk Rikstoto til Trav24.no. Det kommer hun til å gjøre ganske så snart når hun er tilbake fra ferie i USA. Da skal hun også avlegge et prøveløp på Bjerke som må være godkjent fortsetterTønnesen. I tillegg til det har vi fått hjelp av Trond Bullern Anderssen som skal lære henne ytterligere opp mot dette løpet. Hun skal få kjøre sammen i flokk med flere hester, på Bjerke og kanskje også på deres gård i Ådalen. Løpet skal avvikles lørdag 8.september og vil gå rett før V75 starter. Dette er noe vi selvsagt er svært glade for.

Er dette stuntet en konsekvens av hva som stod i Gambit-rapporten som pressen ble presentert for under Unionstravet på Momarken i april?

- Dette er starten på det vi tror blir et langvarig og godt samarbeid mellom Hest360 og Norsk Rikstoto. De har muligheten til å nå ut til flere andre grener innen hestesporten. Det håper vi å kunne dra fordel av. Vi kommer til å ta hensyn til rapporten, det er helt riktig. Man vil kunne se en annen profilering av både to og firbente fremover. På en annen side er dette temaet også noe vi ansatte i Rikstoto føler er en litt urettferdig kritikk. Vi har nemlig aldri hatt som oppgave å promotere sporten, men spillet forklarer Tønnesen. Så langt har det vært vår hovedoppgave. Nå vil styre at vi endrer litt kurs og det tar vi selvfølgelig til etterretning. Dette samarbeidet vil i så måte kunne gjøre mye godt rundt akkurat det.

Les også: Alt henger på PULSEN

Vi gleder oss veldig til dette. Det tror vi Prinsessen også gjør. Hun tente ihvertfall direkte og svarte ja ganske fort når idéen kom opp her å huset av Øyvind Werner Johannessen avslutter Morten Tønnesen til Trav24.

Foto: Trav24.no

Tips en venn