Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Premieoverføringene økte med 2,1 millioner

Politikk
Del:  

Det er positive tall som kommer fra norsk Rikstoto i dag når de offentliggjør Kvartalsrapporten for 2.kvartal. Norsk Rikstoto overførte 260 millioner kroner til hestesporten per 2. kvartal. Premieoverføringene økte med 2,1 millioner sammenlignet med 2016, og overføringene til 

sentralforbundene - Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklub - er 3,7 millioner høyere enn på samme tid i fjor. I tillegg mottok Norsk Hestesenter på Starum en overføring på kr 14,8 mill. basert på de oppnådde resultater i årets første seks måneder.

Driftsresultatet etter 2. kvartal er kr 2,1 mill. høyere enn i 2016 etter en kostnadsreduksjon på 3.6 millioner i forhold til 2016-tallene. Norsk Rikstoto har også betalte en totalisatoravgift til staten på 70,2 mill. kr. i årets første seks måneder.

Vil utjevne handelsbalansen
Utveksling av spill til internasjonale trav og galoppløp og fra Norsk Rikstotos partnere til norske stevner øker i 1. halvår.

- Etter flere år med vesentlig større import enn eksport av spilltilbud arbeides det nå med å utjevne handelsbalansen, og skape et mer balansert samarbeid med flere partnere. Fokuset er primært på å videreutvikle det nordiske samarbeidet. Prosjektet åpner imidlertid også muligheten til å distribuere våre spill i andre markeder, gjennom nye typer partnere. Vi kan blant annet øke våre åpningstider og dekke «hvite flater» ved import fra land i andre tidssoner. Det hjelper oss til å kanalisere spillelysten mot våre produkter til tidspunkter når vi tidligere ikke hatt noe tilbud, kommenterer NR-direktør Harald Dørum (her sammen med sin styrelder Jan Petter Sissener).

Hele saken kan dere lese her på rikstoto.no

Foto: Trav24.no

Tips en venn