Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Polara vant men Odd var enorm

Sport
Del:  

Alm Svartens Æresløp ble nok en gang et spennende løp. Antti Tupamäki og Polara klarte enkelt å beholde føringen fra start. Svein Ove Wassberg ga gass med Ulsrud Tea som kom perfekt på

det i andre utvendig når Erik Adielsson la Lome Brage ned bak lederen i den første svingen. Adrian Solberg Akselsen prøvde fra start med Odd Herakles men måtte ta på seg den utakknemlige oppgaven med å trave uten rygg hele løpet. 

Farten var 17.4/500 meter. Da satt Lannem Silje i tredje utvendig, utstyrt med kvarte skylapper for anledningen. Kleppe Slauren lå innenfor henne. Det kom angrep bakfra på siste langside men ingen fikk med utfallet å gjøre. 

Etter 20.0 første tusen trakk Antti Tupamäki proppene på Polara mot den siste svingen. Odd Herakles gikk i nærkamp på oppløpet, en stakket stund så det ut til å bli spennende før finnen ség fra til en sikker seier (bilde) på 1.19.3/1609 auto. Odd Herakles var heroisk i nederlaget og travet 19.4. Vinneren fikk 300.000 kroner. 

Kjetil Djøseland fant en åpning til Kleppe Slauren midt på oppløpet. Da spurtet han flott og knep tredjeplassen fra Lome Brage på streken. 

Lannem Silje var et trist skue, enkelt og greit. Rygg hele løpet og likevel måtte Wollebæk være etter henne mot siste sving for å holde henne på bittet. Hun havnet nestsist i mål etter at Pydin ramlet ut av stilen på oppløpet. Heller ikke Ulsrud Tea, som var så ekstremt god på Solvalla kunne stort fra andre utvendig. 

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Tips en venn