Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Pallen snudd på hodet

Sport
Del:  

Han har kommet knallsterkt i gang, Åsbjørn Tengsareid. I går sikret han seg en trippel på Bjerke og selv om vi kun er åtte dager inn i det nye året tror vi 

her i Trav24 at "Tengsen" har inntatt toppen for å bli der dette året. 2019 endte med Eirik Høitomt som landschampion. Dag-Sveinung Dalen og Åsbjørn Tengsareid endte nærmest. Nå leder Tengsareid med Dalen og Høitomt bak seg. 

Først sveipet Ingido River (e.Explosive Matter) sine konkurrenter i V75-2 på en imponerende måte. Så var det Verdals Susi (e.Smedheim Solan) som fikk det perfekte løpet av rogalendingen. Fjerde innvendig ble til tredje, så andre utvendig. Angrepet ble satt inn på et perfekt tidspunkt og selv om den da seiersløse 4-åringen så ut til å slite rundt siste sving når han kom seg foran ble han holdt i gang. På oppløpet stakk 8.valget unna og vant V75-3 veldig kontrollert (bilde). Anders Lundstrøm Wolden og Ove Kenneth Karlsen trente de to første vinnerne. 

I V75 finalen var Brenne Banker (e.Moe Odin) favoritt. Og det stempelet levde han godt med. Fra fjerde utvendig angrep de feltet på sisterunden. Ledende Jærvinn S.K. slo de kloa i rundt sist sving og på oppløpet kunne Hamretraveren til Stig Flaata nærmest jogge mot mål i herlig stil. 

V75-rebusen var umulig å løse. Selv om favorittene vant første og siste avdeling. Det var likevel tomt for bonger allerede før den siste avdelingen. Dermed gikk pengene til alle som hadde seks rette og den ga spenstige 72.712 kroner. 

Resultater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn