Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Oppfordring til Sissener/Weum og RD

Politikk
Del:  

Pengebruken i travsporten kan, og bør det stilles spørsmålstegn med. Vi går nå inn i en tiårs periode hvor sporten kommer til å få hinnsides mye penger mellom hendene. Først og fremst via 

salg av dyrbar eiendom men også ved muligheten for at politikerne snart forstår at statsavgiften er blodig urettferdig. 

Nå er kanskje tiden inne for å endre målgruppen for annonsering og tiltakene som settes ut i livet. La den pilen peke litt mer i retning sporten. Vi har, etter min mening, en tendens til å pøse ut penger mot en relativt liten gruppe mennesker som allerede kan sporten og spillet ut og inn. I stedet for å bruke store ressurser og ikke minst enormt med tid for å nærmest tvinge noen titalle nye mennesker for å oppleve travsporten live så kan vi heller retter fokus og innfallsvinkel mot en gruppe som pr. i dag ikke spiller, eller spiller på andre ting.

Er det en ting jeg er krystallklar og sikker på, og ikke engang vurderer å omtale i "jeg tror-form" så er det folket tilbake på banen. Det er dødfødt. Man må gjerne jobbe mot enda bedre lørdagsstevner og publikum der, men hverdagstravet som det tross alt er klart flest av. Bruk pengene annerledes! Det er så godt som nyttesløst. 

Vi hører stadig om den enorme gruppen mennesker som nå har sluttet å levere femtilappen sin grunnet fraværet av gratisprogrammet, at løpene ikke blir vist på lineær tv osv osv. 

Trav24 har lenge vært tilhenger av å gjøre Rikstoto Direkte, travsportens tv-kanal tilgjengelig for alle. - Helt uaktuelt og alt for dyrt sier Harald Dørum. 

Da oppfordrer jeg Dørum og Rikstoto Direkte selv til å vie en hel LiveLørdag, gjerne utvidet sending, til dette. Møt opp i studio og forklar folket hva det vil koste travsporten, detaljert, slik at man forstår det. Ta for dere ulempene/fordelene ved dette. 

Hva om alle kan zappe innom, tilfeldig eller ei og se de fine reportasjene som lages der ute. Om våre to- og firbente aktører. Tenke dere mulighetene vi har til å dele budskapet med alle som vil, og ikke bare 3-4.000 som allerede vet. 

Vi kan nå uante målgrupper, gjerne i samarbeid med en annen sportskanal. Ta f.eks. Eurosport som har en rekke plattformer, jeg tviler på at de er negativt innstilt til noe slikt. 

Få sporten og dens positive sider ut til folket, da kommer fort interessen for spillet til å øke. Litt ala det å støtte morgendagens helter. Gi det norske folk muligheten til å se at vi bryr oss om alle målgrupper og at travsporten er et trygt og godt sted å sende sine ungdommer i stedet for at de henger på senteret rundt om. 

Nå er vi i gang med travskoler, ungdomsarbeidet er i kraftig vekst rundt om. Da er det etter min mening viktig å følge opp rundt dette løftet som vil komme. 

Et budskap som går rett til hjertet hos folk er uendelig mye mer verdt enn det kortsiktige som går til hjernen og lommeboka. 

Disse to karene sitter med mye makt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn