Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Opp- og nedtur for GV Gundersen

Sport
Del:  

Lørdag imponerte Ourastile (e.Jocose) stort i Bergen og tok sin fjerde strake seier for Geir Vegard Gundersen (venstre). 4-åringen er fortsatt ubeseiret. Oppdretter og deleier Per Erik Hagen (høyre) kan se spent på 

fortsettelsen for hingsten som går en veldig interessant sesong i møte. 

Under løpene i Bergen ble Gundersen intervjuet og han fortalte at han en stund i vinter/vår var usikker på om han i det hele tatt skulle kjøre flere travløp. Tanken på at sønnen Magnus skulle ta over den biten når ryggen ikke ble så bra som han kanskje hadde håpet på etter en operasjon. Tiden leger alle sår som det heter og den siste tiden har han kjent seg veldig mye bedre.

- Konkurrentene blir ikke kvitt meg enda, nå er det moro igjen og selv om jeg kanskje ikke vinner 200 løp i året som jeg har gjort før så ser jeg ingen grunn til å legge løpskjøringen på hyllen.

Nå må han det, for en stakket stund.

Bare to dager senere, under gårsdagens lunsjtrav på Bjerke var uhellet ute. Rosanna K.G. stoppet plutselig i den siste svingen for Dag Sveinung Dalen. Hoppa brøt ut og på vei inn igjen kom Gundersen i stor fart med Sugar Dream bakfra. Det endte med knall og fall. Han og Martine O. Sørvik ble slengt i bakken. 

Det ble senere konstantert brudd i armen på Gundersen på sykehuset. Sørvik fikk flere stygge skrubbskader. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn