Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Oleg starter opp Ferrarien i kveld

Diverse
Del:  

I dag er det klart for en av årest mest interessante årsdebuter, uansett land. Per Oleg Midtfjeld og gjengen bak Ferrari B.R. er klar for årets første start. Det skjer hjemme på

Momarken Travbane ca 19:40.

I V65-3 møter 5-åringen motstand han normalt rår på. Løpet går over 2100 meter med autostart og har 20.000 kroner til vinneren. Kveldens løp blir hans første møte med eliten. Gematria er en meget fin hoppe men vi har så høye tanker om Ferrari B.R. at vi ikke tror det byr på noen problemer. Det gjør heller ikke mange andre spillere. Pr. 12:10 er verdensrekordholderen krysset på over 9 av 10 kuponger. 

20.000 kroner i premie er adskillelig mindre enn hva som kan vente om Muscles Yankee-sønnen bare er like god som han var i fjor. Ifølge Midtfjeld, som var gjest i Live Lørdag hos Rikstoto for et par uker siden sa har hesten trent jevnt og bra i hele vinter. Han skal ha lagt på seg mer muskler og ser fin ut. 

Bli med Trav24 på en andel i en flat kupong eller et system gjennom Eksperten her

Det kryr av muligheter for start utover våren og sommeren, ikke minst om han imponerer i dag og de første startene. Midtfjeld ville ikke røpe mye av sin matching men antydet nok at Oslo Grand Prix kanskje er mer aktuelt enn Elitloppet. Før den tid skal det det kjøres et Olympiatrav.

I østfold er himmelen for øyeblikket blå, temperaturen stiger time for time både. Det er bare å stille inn gps`en på Mysen og ta turen. En av landets fremste stjerner er tilbake, vi gleder oss stort. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn