Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Oleg og Anne fra tredje innvendig

Sport
Del:  

Tredje innvendig er som vi har sagt det mange ganger her på Trav24 kanskje den beste posisjonen i et felt. I går var det Eldoda som beholdt føringen fra start i Hoppederby. 

Hester som Tangen Siri, Åsa Ø.K. og Alfa Betty slet med å finne posisjoner. Da det roet seg i andre sving angrep Øystein Tjomsland med storfavoritten Brenne Blesa som faktisk fikk overta føringen med 1100 meter igjen til mål. Da satt Dale Anne i tredje innvendig og Borkmira bak henne igjen. Farten var middels med 1.27.3/1000 meter. 

Mot siste sving begynte hestene bak å miste motet og fire hester skilte seg litt ut. Tom Erik Solberg la Eldoda ut et spor igjen og gikk på favoritten i front. Hun så slagen ut i brekken og Eldoda fikk en liten lengde inn på oppløpet. Da hadde også Per Oleg Midtfjeld og Thomas Mjøen lagt Dale Anne og Borkmira i angrep. Dale Anne hadde klart mest krutt på lager og vant sikkert (bilde). Dermed fikk vi Midtfjelds karakteristiske feiring med en arm og et ben i lufta. 

Brenne Blesa samlet seg og kontret innvendig og ble knepen toer mens Borkmira ble tredje. Arne Johannessen fra Skiptvedt eier og trener og dermed ble det amatørenes aften igjen med første- og tredjeplass. Jan E. Tollefsen er oppdretter. Vinnertiden ble 1.26.9/2100 auto og Dale Annes eier kan vente seg en sjekk på minst 750.000 kroner ved neste utbetaling. 

I likhet med Joker Elden fikk Moe Svarten her sin første klassiske vinner. 

Det var nok en overraskelse og vinneroddsen ble 31.9. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn