Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Odd Herakles bedre enn noensinne?

Sport
Del:  

I en alder av 10 år gjorde Odd Herakles årsdebut etter en snaut fire mnd vinterpause. Og kåringshingsten etter Moe Odin så spenstigere og sterkere ut enn noensinne

når han enkelt vant Tollef Fjermestads Minneløp på Forus sammen med Tom Erik Solberg. Så rytmisk og spenstig som en tiger spant han fra sine konkurrenter fra tillegg allerede på startsiden og etter 300 meter overtok han føringen fra strekhesten Søndre Jerkeld. 

Derfra var det kun snakk om hvor stor avstanden ned til de andre skulle bli. Vi har aldri sett ham finere enn dette og det skal bli uhyre spennende å se ham videre i sesongen. Rundt siste sving og ned oppløpet gikk det styggfort. Fortsetter dette og man har litt tur med vær, vind, og baneforhold så ser vi ikke bort fra at han er tidenes raskeste norskfødte kaldblods når sesongen er over. Kanskje kan han til og med snuse på Järvsöfaks vanvittige 1.17.9. 

Lørdag nøyde han seg med 1.22.3/1620 volte. Det ga eierene Odd Paulsen og Linda C. Kvernenes nye 50.000 kroner. Romtveit-traveren er på full fart mot 7 millioner kroner innkjørt. Søndre Jerkeld meget flink toer foran Ulsrud Tea. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn