Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nytt utstyr fungerte perfekt

Utland
Del:  

Han ser ikke alltid ut som en vinner under oppvarming, superstjernen Readly Express. Til Prix de France på Vincennes i går hadde trener Timo Nurmos satt på Ready Cash-sønnen en maske med

koppeskylapper på. Da løste fjorårets Prix de Amerique-vinner som et spyd og føk til tet for Bjørn Goop. 

Farten var som alltid stor i nedoverbakken og etter 06/500 meter ble det dempet til ca 10 på kilometeren. Fra start forsvant alle Jean Michel Bazire-hestene. Selv galopperte hans Belina Josselyn, som vanlig tar man ikke hensyn til andre i Frankrike. Rett oppi sulkyen til superhoppa kjørte Alexandre Abrivard med norske Looking Superb som dermed var borte sammen med Davidson du Pont. 

Bold Eagle havnet i fjerde innvendig men Nivard gikk ut et spor med runden igjen å trave. Det ble for tungt, selv for det franske idolet. I tet fosset Readly Express unna uten at Bjørn Goop trengte å løfte en finger. 7-åringen kom alene til mål (bilde) på 10.3/2100 auto. 

Norskfødte og trente Hard Times fikk et fint løp for Magnus Teien Gundersen. Coktail Jet-sønnen svarte med en finfin sjetteplass verdt ca 70.000 norske kroner på 1.12.3. 

Foto: Jean-Phillip Martini/Scoopdyga

Tips en venn