Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nytt oppgjør om seieren i år?

Sport
Del:  

Brenne Blesa, Eldoda og Alonso Jenta var trippelen i fjorårets Hoppekriterium. De tre vant også hvert sitt kvalløp for Hoppederby som går av stabelen om en drøy uke. 

Det var Eldoda som leverte den raskeste vinnertiden når hun vant sitt kval på 1.25.5/2100 auto (bilde). Oddbjørn Johansen fra Skien er både eier og oppdretter. Det er Anders Lundstrøm Wolden som trener hoppa som ble perfekt kusket av Tom Erik Solberg. 

Vi legger også til at Alfa Betty leverte en heroisk innsats som annen. Fjerde og tredjespor i en runde. Hun fikk "hvile" i hundre meter bak Eldoda som så gikk ned i ryggen på ledende Åsa O.K. Deretter satt hun i dødens til inn mot siste sving hvor hun presset seg til tet. Da kom Lars Anvar Kolle i stor fart med Voje Maren som overtok føringen. Eldoda ble så lagt i angrep og tok seg ganske så enkelt forbi lederen og inn til seier. Alfa Betty stod på og nærmet seg faktisk vinneren igjen siste hundre meter. Hun var bare en lengde bak vinneren på 1.25.6.

Alonso Jenta og Vidar Tjomsland leder det første heatet fra start til mål. I regi Øystein Tjomsland har Norheim Faksen-datteren påny funnet formen i grevens tid og vant ganske så enkelt på 1.27.0/2100 auto. Det er Ole Tom Nyborg som eier mens Stall Racing er oppdretter. 

Det siste heatet gikk til forhåndsfavoritten og fjorårets Hoppekriterievinner Brenne Blesa (e.Tekno Odin). Sammen med trener Øystein Tjomsland var hun godt klar stallvenninnen Ask Victoria og Åsbjørn Tengsareid ved målpassering. Vinnertiden ble 1.26.5/2100 auto. Vidar Asgeir Brenne er suksessfull oppdretter.

Tipster Norsk Hoppederby, 2100 auto. Førstepremie 750.000 kroner
1.Eldoda
2.Brenne Blesa
3.Alonso Jenta
4.Alfa Betty
5.Ask Viktoria
6.Tangen Siri
7.Brenne Vikki
8.Åsa O.K.
9.Dale Anne
10.Voje Maren
11.Borkmira
12.Komnes Siv

Foto: Trav24.no

Tips en venn