Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trippel Blekkan

Del:  

Jomar Blekkan vant tre av løpene på hjemmebanen Leangen mandag. Best i seierstrippelen var den 3-årige USA-importen Master Kemp, som tok en overlegen triumf.

Master Kemp og Blekkan innledet rolig fra tillegg. Ekvipasjen angrep 1100 igjen, og overtok føringen på siste langside. I sluttfasen var 3-åringen overlegen, selv om travet ikke var helt optimalt.
Med Raymon var Blekkan i tet i første sving, og stakk unna til en enkel seier på oppløpet. Den 9-årige vallaken tok årets fjerde seier, og virker å være i sitt livs form.
Red Hot Firestorm fikk et perfekt løp i lederryggen, og angrep i siste sving. 4-åringen avgjorde sikkert de siste 50 meterne.

Kveldens skrell kom i montèløpet. Inn i siste sving galopperte ledende Bagpipe, og dro med seg Outsider De Kacy utover. Dermed kunne medsmygende Becky's Snowstar og Victoria Amundsen kjøre rett frem og overta teten, og sistevalget tok en enkel seier.

Ole Johnsen og Eie Buster sto litt vrient til i innerspor på tillegg, men kom seg ut i første sving, og var tidlig fremme i dødens. Ut på siste langside overtok favoritten føringen fra Mirafaksa. Sistnevnte kom tilbake mot mål, men Eie Buster holdt unna med hode. Det var 5-åringens femte seier i år.

Benice Boko og Kai Johansen var i tet i første sving, og siden ble det veldig lett.
Kai Johansen la på til to seire med 4-årige Z.M.'s Felix. Etter et fint ryggløp og angrep tidlig på oppløpet knep ekvipasjen seg først på målstreken.

I ungdomsløpet ble det dramatikk da Black Butan stupte i banen og løpet ble innringt. I omløpet ble det seier til Vilde Antonsen og Stolen Moment. Etter et perfekt ryggløp kom åpningen på oppløpet, og seieren ble sikker. Den 19-årige jenta som går på travgymnaset Wången tok karrierens første totalisatorseier i det fjerde forsøket.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!