Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Stortalent fra Blekkan

Del:  

Jomar Blekkan viste frem et riktig fint talent i Østersund søndag. 3-årige Jærvsørappen debuterte med å ta en totalt overlegen seier. Blekkan vant også med storesøster Jærvsørappa.

Blekkan var i tet i første sving med Jærvsørappen, og ekvipasjen fikk tidlig en stor luke. Ekvipasjen økte tempoet hele veien, og etter en sisterunde i underkant av 1.28, var de halve oppløpet foran neste. Vinnertiden ble 1.31.0 over 2140 meter volte. Førstepremien var skarve 5.000 svenske kroner. 3-åringen etter Jærvsøfaks og Tuvrappa virker som et stort talent det blir meget spennende å følge utover sesongen.
Spang Idunn og Mathilde Herleiksplass passerte mål som fjerde, men ble distansert, og fikk dermed ikke premie.

Blekkan tok ettermiddagens andre stallseier med Jærvsørappa i et løp i Dubbelcupen. Etter et innvendig løp fikk ekvipasjen åpning i siste sving, og spurtet fint til en sikker seier. Vinnertiden ble 1.27.8 over 2160 meter, og førstepremien var 35.000. I dette løpet ble det en femteplass til Jåra Eld, mens Blikkstra ble nummer syv.

Med Red Hot Firestorm ble det en femteplass for Blekkan, mens både Ladylime og Bo Brady endte uplassert.

Noralf Brækken hadde med seg to stallhester. Izon Rags ble lagt i angrep fra køen ut av første sving. 4-åringen galopperte 1200 igjen. Hesten slo på en ny galopp 900 igjen, og var borte.
Med Madonna Rags ble det en sjetteplass. Hoppa kom godkjent tilbake via drøye spor i siste sving etter å ha galoppert i nest siste sving.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!