Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Solide vinnere av Hesteeierkanna

Del:  

Mandag ble det kjørt finaler i det prestisjefylte løpet om Hesteeierkanna på Leangen. Gikling Lomeo og Andre H. Stensen (bildet) vant kaldblodsklassen, mens Odd-Arne Kjøsnes og Cannavaro vant varmblodets oppgjør.

Gikling Lomeo og Andre H. Stensen fikk gode rygger underveis, og kunne vente med angrepet til inn på oppløpet. 5-åringen fullførte fint, og avgjorde sikkert de siste 50 meterne. Vinnertiden ble 1.25.9v/2180. For eierne Oddvar A. Gikling og Leif Egil Gikling var det den første seieren i Hesteeierkanna, mens kusk Andre H. Stensen vant med Creek's Robin i 2009.
Cannavaro og Odd Arne Kjøsnes var i tet inn i første sving, og økte farten gradvis. 4-åringen tok en enkel seier på 1.16.8v/2140. Kjøsnes vant også løpet om Hesteeierkanna med Junior Jokern i 2009, mens det var første gang for Cannavaros eier og trener Hågen Skjelstad.

Denver Zon og Kai Johansen var i tet inn i første sving, og siden ble det enkelt for favoritten. Bandit B.R. avsluttet godt til annen, og virker å være klart på gang.
Johansen tok kveldens andre seier med Magne Olsen-trente High Society West. Etter å ha ligget som tredje på rekke, overtok ekvipasjen teten da det gjensto 500 meter, og tok en klar seier.

A.K.'s Julia gjorde sin første start på to år etter beinbrudd. Hoppa var godt forberedt direkte, og tok en enkel seier fra dødens sammen med Karl Ove Nordtømme.

Oro Boy og Arne Nilsen angrep fra fjerde utvendig ut på siste langside, og tok seg knepent forbi Mountain Lindy mot mål.

Jomar Blekkan og Remix var i tet etter 800 meter. Det buttet den siste biten mot mål, men favoritten holdt unna med hode og hals for godt avsluttende Eie Buster.

Etter et fint ryggløp angrep Bjørn Garberg med Alm Faks Hannibal inn på oppløpet, og 5-åringen avgjorde enkelt mot mål.

Tverdals Lilja ble annen i debutløpet. I sin andre start gikk 3-års hoppa til topps. Atle Eggan styrte til tet mot første sving, og dro siden jevnt unna til en klar seier.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!