Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Papagayo E. helt utruet på 11.0

Del:  

Finalen av Jarlsberg Grand Prix ble en ren parademarsj og en bekreftelse på at fjorårets Kriterievinner Papagayo E. fortsatt er kongen av årskullet. Ingen kunne true på startsiden, 

etter jevnt fart hele veien stakk Coktail Jet-sønnen og Vidar Hop unna og fikk flere lengder på begynnelsen av oppløpet. Siste 200 (bildet) ble en ren defilering og Vidar Hop kunne strekke armen i været for femte gang i dette løpet. Fire av gangene har treneren het Jan Kristian Waaler, intet mindre enn imponerende. 

Vinnertiden ble 1.11.0 og førstepremie i finalen var 300.000 kroner. Eiere er Tom Andersen og Claes Sjølin mens Egil Stensrud er oppdretter. 

Golden Street spurted flott til annen og er ordentlig på gang. Conquestador B.R. var den eneste som så ut til å kunne gå i nærkamp med vinneren inn mot siste sving men det ebbet litt ut men hesten reddet tredjeplassen. 

Viking Va Bene satte norgesrekord i sitt kvalifiseringsløp med 11.3 men den ble slått med klar ,argin av Papagayo E. i finalen. De norskfødte hestene fortsetter å imponere, nå gleder vi oss bare til søndag...

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!