Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Norske seire i Østersund

Del:  

Det ble to helnorske seire i Østersund torsdag. Jomar Blekkan vant med Nordlirappen, mens Trude Kleveland og Hæve Alma seiret i et montèløp. I tillegg vant Fantastic Ås, som deleies av den utflyttede nordmannen Ola Åsebø.

Trude Kleveland og Hæve Alma tok den andre montèseieren denne uken, da de innfridde som klare favoritter i Østersund torsdag. Etter å ha innledet som annen, overtok ekvipasjen føringen etter 800 meter. På siste langside fikk de en luke, og seieren ble enkel.
Kleveland hadde engasjert Ragnhild Bjørnbeth til å kjøre Crimson Pirate, som gikk et godkjent løp til femte etter reise i tredje utvendig.

Etter en drøy første sving kom Jomar Blekkan og Nordlirappen ned i annet utvendig. Angrepet ble satt inn 600 igjen, og etter å ha koblet grepet inn på oppløpet, ble det en suveren seier.
Blekkan hadde to øvrige stallhester til start. Med Bandit B.R. ble det en sjetteplass etter et løp i tredje utvendig. Prayer Ås var med på en hard åpning, ga seg mye fra tet de siste 100 meterne, og endte som første uplassert. Ellers kusket Blekkan Sensation of Joy og svenskehesten Elvira Fattigan inn til femteplasser.

Peter Eriksson var kusk bak Fantastic Ås, som vant knepent etter å ha fått åpning fra lederryggen da det gjensto 150 meter.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!