Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

En gigant takket av

Del:  

Bjerke Travbane hadde lagt opp til en fantastisk avskjedseremoni for superhesten Yarrah Boko som nå offisielt avsluttet sin løpskarriere. Sammen med omtrent alle i kretsen rundt hesten og langt over hundre fans 

ble det et rørende farvell hvor oppasser Darius tok av skoene for siste gang. En flott video med hans beste løp, emosjonelle intervjuer og andre klipp fra hans utrolige karriere ruller på storskjermen. En kjempekake for 200 personer med bildet av giganten utenfor minst like gigantiske Grosbois treningssenter i Paris fikk ben å gå på. 

Vi mistenker at den alltid så sindige Jan-Erik Andresen fikk sin største klump i halsen i går. Dette var virkelig verdig denne superhesten og kretsen rundt. Omtrent hele Bjerke var ute i løpsbanen når fotografene fikk sitt på slutten av seremonien. Og Yarrah Boko oppførte seg som han gjør ellers, som en konge. Et hode over/foran de andre og med stor ro. 

Mange har sagt det før, jeg er ikke redd for å repetere. Det er noe med de aller beste hestene. De er kloke, rolige og med en fysikk av en annen verden. Yarrah Boko passer så til de grader inn i kategorien. 

Takk for alle opplevelser du har gitt oss Yarrah. Du tok opp arven etter Steinlager og gjorde det til 20 i stil. Nå venter det gode liv og de goder det fører med. Til alle travfans der ute som måtte se dette på tv. Det dukker kanskje opp en anledning til for å få med seg dette. 

 

Foto: Trav24.no 

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!