Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well Made, Like No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Brækken supersugen på Elitloppet

Del:  

- Hadde jeg vært veldig optimistisk så tror jeg Juliano Rags hadde vunnet Finlandia Ajo i går sier Noralf Brækken til Trav24 på vei hjem fra Finland. Jeg kunne gått ut et spor på den første langsiden også ventet den franske 

hesten ned i dødens men jeg trodde på høyere tempo med den i dødens og at feltet skulle åpne seg litt mer opp så jeg ble sittende. Nå ble det feil, vi manglet 10 centimeter på åpning inn på oppløpet men hesten viste flott form. Han er bare seks år og skal normalt sett få flere sjanser.

Det er veldig vanskelig å beholde føringen på Vermo da det er kort til svingen men det gikk nesten. Hadde løpet vært femti meter lengre så vinner vi fort likevel. Jeg er strålende fornøyd med hesten. 

Da sikter dere mot Oslo Grand Prix?

- Ja forhåpentligvis, men jeg håper da han nå er aktuell for et annet løp i Stockholm før den tid flirer Brækken.

Så dere håper på Elitloppet?

- Ja, jeg tror han skal kunne gå en veldig lav 10-tid på Solvalla, kanskje til og med rett under og da bør han være aktuell. 

Han har få sprintløp i kroppen, det er vel ingen ulempe?

- Nei det tror jeg ikke. Vi reiste bortover sammen med Sanity og jeg sa til Malin at han pusset banerekorden til Sanity på Leangen med seks tideler når han vant på 12.1 der i fjor sommer så han kan flytte bena. Nå er det flere løp på Solvalla den helgen men det er i selve Elitloppet det er mest prestisje og penger. Vi håper at dette skal bli en fin sesong hvor han skal kunne plusse på grunnlaget sitt utover.

Det kommer nemlig en vinter etter sommeren og da venter Frankrike

Så langt bak i hodet ligger selveste Prix de Amerique?

- Ja, kanskje ikke det løpet allerede neste vinter men vi sikter mot Frankrike og man vet aldri. Juliano Rags er en komplett hest som skal duge langt. Han er som sagt bare 6-år og travet på 11-tallet over full distanse denne vinteren. Det er langt frem dit. Nå er det Solvalla og Bjerke som er de neste store oppgavene. Det er flere gode helnorske produkter nå, Juliano Rags er en av dem. Tore Fyrand får tenke seg godt om, jeg har stor tro på min hest avslutter Brækken som sitter i lastebilen på vei hjem. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!