Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Best i begge grener

Del:  

Leangen Duathlon var høydepunktet på trønderovalen mandag kveld. Pilgrims Power viste seg best i begge grener. Eier og trener Kristian Lamøy kusket inn til seier, mens Nina D. Stene vant med hesten i montèløpet.

I montèløpet var Pilgrims Power og Nina D. Stene i tet i første sving, og vant lett på 1.14.1a/1640.
I sulkyløpet måtte Kristian Lamøy og Pilgrims Power trave i tredjespor i første sving før de kom frem i dødens. 5-åringen koblet grepet midt på oppløpet, og rett etterpå begynte kusken å by på en lang og skikkelig seiersgest. Seieren ble enkel på 1.13.9a/1640. Leangen Duathlon ble arrangert for femte gang, og totalt ble det 50.000 innkjørt denne kvelden for Pilgrims Power.

Atle Solhus angrep fra annet utvendig ut på siste bortre med Berg Elden. Da det gjensto 500 meter var ekvipasjen i tet, og stakk til seg en luke. Det buttet mot mål, og hesten holdt unna på foto for godt avsluttende Tøff.

I ungdomsløpet ble det en veldig lett seier fra tet for Rommy F.H. og Amanda Robertsen.

Fra annet utvendig la Bjørn Garberg Storm Odd i angrep på siste bortre, og var snart i tet. Siden hadde favoritten full kontroll.

Annet utvendig og angrep på siste langside benyttet også Ragnar Fremstad bak Heimstad Hippin. På oppløpet ble det lett for ekvipasjen.

Eie Buster og Ole Johnsen fikk en luke i tet da det gjensto 500 meter. I mål holdt hesten unna med hode for Nordli Tuva, som kom sterkt tilbake etter to galopper.

Etter et løp i femte innvendig fikk Benice Boko og Kai Johansen åpning i siste sving. Hoppa spurtet godt og knep seieren på foto fra Beauty di Quattro.

Life Goes On og Magne Olsen var i tet etter 500 meter, og hesten tok en sikker seier i den første starten etter lang pause.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!