Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Friskt blod til norsk avl

Del:  

Øistein Eriksen har over tid jobbet for å erstatte avlshingstene som har stått oppstallet på Asak Hestesenter og ikke minst frossentilbudet han er agent for. Nå har han gjort en spennende avtale med Stall Zet om frossensæd på Pastor Stephen (bildet). 

I tillegg kommer toppstammede Russel Hill til å stå oppstallet på Asak i 2014. 

- Dette stemmer. Pastor Stephen var en 2-års kanon som vant en rekke løp i 2010. Helt uforståelig for de fleste ble han også disket fra seieren i verdens største 2-års løp, Peter Haughton Memorian etter en situasjon midt på siste langside. Jimmy Takter var rasende og skulle saksøke The Meadowlands for det han mente var et overgrep. I år har Pastor Stephens helbror, Father Patrick dominert fullstendig i alle løp i Amerika. Samme Takter påstår at dette er den beste hesten han noensinne har trent. Det sisre det meste. Pastor Stephen kommer til å koste drøyt 30.000 kroner. 

Han er etter Cantab Hall som har dominert i unghestløpene i nord-amerika de siste sesongene.

1.10-traveren Russel Hill som er etter Conway Hall og knallgode Southwind Maywood som selv vant Merrie Annabelle skal stå oppstallet på Asak Hestesenter i 2014. Han blir Conway Halls første stasjonshingst i norsk avl. Russel Hill kommer prismessig til å ligge i underkant av 20.000 kroner, en oppdrettervennlig pris med andre ord sier Eriksen som er veldig godt fornøyd med avtalene som nå er i boks. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!