Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Favorittseire i Hesteeierkanna

Del:  

Det ble favorittseire i begge klassene i finalen av Hesteeierkanna på Leangen mandag. Juliano Rags (bildet) og Pondus innfridde i det tradisjonsrike løpet. Best av de tobeinte ble Atle Eggan med to seire.

Juliano Rags og Noralf P. Brækken angrep fra femte utvendig 1300 igjen, og kom ned i annet utvendig ut på siste langside. Der kunne de vente med angrepet til 300 igjen, og en fin spurt ga seier med en sikker lengde. Master Ho fullførte bra til annen.
Pondus og Arne Nilsen angrep fra syvende utvendig da det gjensto en runde, og kom frem som annen i siste sving. Grepet ble koblet tidlig på oppløpet, og seieren ble enkel. Den billedskjønne 6-åringen tok dermed årets tolvte seier, samtidig som han rundet en halv million kroner innkjørt denne sesongen. Remelden fullførte bra til annen, mens Hæve Alma holdt bra til tredje.

Deweydefeatstruman og Jomar Blekkan stakk som ventet til tet. Like oppskriftsmessig kom Michael von Krusenstjerna og Crusioux frem i dødens. Tempoet var 1.15.0/1.14.7. I siste sving stakk favoritten unna, og seieren ble enkel for amerikanerimporten.

Midnight Moon og Atle Solhus suste til tet, og passerte på 1.14.4/1.16.1. Hesten trøblet litt i siste sving, men på oppløpet kjørte Solhus for fullt, og seieren ble sikker. Fill Joy Dream var positiv annen, og ble sittende fast i rygg på vinneren i mål.

Det var Klæbudagen på Leangen, og Atle Eggan æret hjembygda med å vinne to løp. Pia Tutterø innledet i annet utvendig, og kom frem i dødens 600 igjen. I siste sving koblet hoppa et lite grep på ledende L'Orage, og tok en sikker seier. Hoppa steilet og falt i banen etter seiersseremonien, men det så ut til å gå bra. Snonsøy Kvikka avgjorde knepent, men sikkert etter å ha angrepet fra annet utvendig 500 igjen.

Tanita's Temptation tok sin første seier på to og et halvt år. Bjørn Garberg ga hesten et perfekt løp i rygg på ledende Zeus Blue Chip, og knep seg forbi denne kort før mål.

Andreas Eme ble overflydd fra start, og havnet i fjerde innvendig. Derfra så det mørkt ut i det lengste med henblikk på seier, men på oppløpet løste alt seg for hesten, og Dag Sandø Nilsen kunne konstatere at de var først på streken. Madonna Rags var meget tapper etter et tungt løp.

Face the Truth og Jan-Olof Johansson innledet i annet utvendig, før de kom frem i dødens ut på siste langside. Hesten koblet grepet tidlig på oppløpet, og seieren ble enkel.

I kveldens innledende løp ble det dramatisk på oppløpet. Spikmira galopperte i klar ledelse 150 igjen. Da overtok Lavrans, som også galopperte. Dermed kunne Veronika Bugge styre debutanten Akers Teddy inn til seier.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!