Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tre seire til Solhus

Del:  

Atle Solhus ble kveldens mann ved å vinne tre løp på Leangen mandag, mens Andre Henning Stensen triumferte to ganger. Ellers ble kvelden preget av en stygg krasj i sjette løp, som måtte kjøres om igjen som siste løpet.

Svenskegjesten Gossip's King var raskt ute, og ble tidlig styrt ned i tredje innvendig. Angrepet ble satt inn i siste sving, og seieren ble enkel.
Med Whip'ert fikk Solhus et perfekt løp i lederryggen, og overtok teten på siste langside. I siste sving stakk ekvipasjen unna, og seieren ble enkel.
Haugestad Opera sto alene på strek, og slapp tidlig føringen. I siste sving styrte Solhus ut i annet utvendig, og på oppløpet avgjorde de sikkert. Åsajerven sto på 60 meter tillegg i dette løpet, og kom tilbake etter lang pause og skade. Det endte kun med en femteplass, og elitetraveren virker å ha langt igjen til toppformen.

I sjette løp skjedde det en stygg krasj i siste sving, og løpet måtte kjøres om igjen som kveldens siste.

Les om krasjen her.

Da løpet ble kjørt om igjen var fire hester strøket. Vi fikk se en flott oppløpsduell, hvor Regal B.R. og Andre H. Stensen trakk det lengste strået, knepent foran Zeus Blue Chip og Jomar Blekkan.

Hongslojerven var belastet med 60 meter tillegg i 3-års løpet. Hesten var innom en kort galopp tidlig, men kom bra tilbake og tok en sikker seier sammen med sin faste makker Frank Westberg.

Drømmejenta har stor kapasitet, men er usikker. Det viste hun også denne gangen. Etter å ha feilet fra start, ble det en ny galopp på vei frem etter 500 meter. Kusk Amanda Robertsen fortsatte via tredjespor, inntil de overtok føringen da det gjensto en runde. Seieren ble sikker, og prestasjonen var riktig bra.

Rico Lundager og Magne Olsen sto leit til i tolvtesporet bak bilen på sprint, men kom fint til i annet utvendig. Angrepet ble satt inn på siste bortre, og i siste sving koblet de grepet på ledende Okeanos. Den fine 4-åringen til Magne Olsen tok en enkel seier til slutt.

Forstørret målfoto måtte til for å kåre vinneren i niende løp. Gelinote Trotter og Magne Olsen holdt bra fra tet, mens Speed Cavalino og Thomas Mjøen angrep fra femte utvendig på siste bortre, og knep seg foran med minst mulig margin.

Andre H. Stensen fikk en fin start fra tillegg med Tao Elda, og overtok teten da det gjensto 1100 meter. I siste sving fikk de en luke, og seieren ble overlegen.

Torkil Steinshaug er kjent for å ha hestene tidlig fremme, og pleier å være med i 2-års løpene hvert år. Shocking Icon gjorde sin fjerde start, og det endte med hestens andre seier. Jomar Blekkan styrte tidlig til tet, og vant sikkert.

Østersund-treneren Jan-Olof Johansson ble med i angrep på siste bortre fra fjerde utvendig, og en god avslutning ga en enkel seier.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!