Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kanna til Seaborn Simona og Nordlirappen

Del:  

Finalen i løpene om Hesteeierkanna ble kjørt på Leangen mandag. Seaborn Simona tok en suveren gevinst, mens det ble en knepen seier for Nordlirappen.

I Hesteeierkanna for varmblods var Bagpipe klar favoritt. Han fikk et tungt løp, og måtte nøye seg med en sjetteplass. Seaborn Simona og Amanda Robertsen sto fint til på strek, og var kjapt i tet. Ekvipasjen dro jevnt unna, og var suveren i sluttfasen.
Spillbare neste gang: Gjølmes Super, Crazy News og Itsy avsluttet alle bra.

For kaldblods ble det en flott duell i kampen om Hesteeierkanna. Jomar Blekkan og Nordlirappen angrep fra femte utvendig på siste bortre, og koblet et lite grep i dødens i siste sving. Eikprins og Atle Solhus overtok føringen runden igjen. Hesten var ute av taktene flere ganger på oppløpet, og var kun knepent slått av Nordlirappen ved målpassering.

Et spennende oppgjør fikk vi også se i kveldens tredje løp. Til slutt trakk Bjørn Garberg og Dag Jerven det lengste strået. Etter tredjespor i første sving kom ekvipasjen frem i dødens. Tidlig på oppløpet virket de slått, men tok en knepen seier da angripende Run Odd (som var først en stund) bremset noe på de siste meterne. Dette var Dag Jervens første start etter pause og kastrasjon.

Bjørkekvikk og Atle Solhus var løsningen på kveldens femte løp. Etter å ha travet i dødens, trykket de seg til tet da det gjensto 550 meter, og mot mål holdt de sikkert unna. Favoritten Snonsøy Kvikka kom voldsomt tilbake etter to galopper.

Edvard Kristiansen brukte den enkleste seiersoppskriften med Lord Francis - tet fra start til mål. Fjerdevalget stakk unna til en suveren seier.
Spillbar neste gang: Kastor Håbegård avsluttet fint fra sjette utvendig.

Husankongen møter stadig hardere motstand, men 5-åringen til Harald "magic" Johnsen tok den femte seieren på de seks siste startene. Hesten var høyt oppe på startsiden, men kom fint til i annet utvendig. Angrep ble satt inn på siste langside. I siste sving var de i tet, og siden var ekvipasjen overlegen.

Tet og slutt var også seiersresepten for Say Superb og Andre H. Stensen. Hesten fosset til tet, og holdt relativt sikkert unna som et sjettevalg.
Spillbare neste gang: Play Online avsluttet godt via fjerdespor i siste sving, og nærmet seg vinneren mye til slutt. Back Tee spurtet friskt etter sen åpning.

En av kveldens gladeste var Trude Kleveland som tok sin første seier med å vinne montéløpet med sin egen hest Pilgrim Fabienne.

I det avsluttende løpet for 3-årige kaldblods ble det en sikker seier til Solspik og Arne Nilsen.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!