Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Åby neste for Yarrah Boko

Del:  

Det ble galopp for Yarrah Boko (bildet) på Jägersro lørdag. Etter opphentingen stanget hesten i rygger til målstreken var passert med masse krefter på lager. Nå er det V75 på Åby som er neste start for Coktail Jet-sønnen forteller eier Jan-Erik Andresen til Trav24.

- Det stemmer. Nå blir det Åby 8.desember om han er frisk og rask, om det går bra er det muligheter for finalen på Solvalla rundt 22.desember.

Om han er frisk og rask?

- Ja hestens faste veterinær Anette Hafnor går gjennom hesten før hver eneste start uansett hvor fin han ser ut. Jeg vil ikke komme på banen å se hesten stoppe grunnet tett hals o.l. Da er det bedre å bruke noen ekstra kroner i forkant og heller være sikker på at han er frisk.

Hva var grunnen til galoppen lørdag?

- Ulf Ohlsson mente han kodet over på et bakben. Han ville ikke runde feltet etter galoppen og satset innvendig for å spare hesten. Det gikk ikke men alle så at han var nesten ubrukt. Det er nok liten tvil om han hadde vunnet om han hadde angrepet i sporene. Det er jeg så sikker på som man kan være når det gjelder travsport. Det er lenge siden en norsktrent og eid hester har startet i svensk gulldivisjon til 1.7 i vinnerodds forklarer Andresen.

Hva med Frankrike?

- Planen ligger der, meningen er Prix de Belguiqe 13.januar som er første mål, så håper vi selvsagt at han kommer med i Prix de Amerique sier Andresen som har seks andre hester han eier selv. - To av dem blir 3 år i 2013, håpet er at ikke Yarrah Boko må betale for alle sammen hele tiden avslutter Andresen med latter i stemmen.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!