Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ny verdensrekord på Klosterskogen

Sport
Del:  

Mens Felicia News (e.Super News) og Wera Laylock (e.David Raymond) har gjeldende verdensrekorder på Drammen Travbane hadde Ferrari B.R. (e.Muscles Yankee) den "nyeste"

verdensrekorden satt i Norge via sitt enorme 1.09.9/2100 løp på Jarlsberg i mai 2017. 

Silkwood (e.Sherwood) og Shaman Star M. (e.Dahir de Prelong) har fortsatt gjeldende verdensrekorder på Klosterskogen. I går la Lady Lane (bilde) til en og dermed har 800-meters banen i Skien hele tre gjeldende rekorder. Det var Vilma Girls 14.9 fra 2008, satt i Åmål som forsvant ut av historiebøkene når Tor OLaf Halle-trente Lady Lane (e.Mr. Commissioner) og Dag-Sveinung Dalen vant det syvende løpet i går kveld. 

Det var Lins Above som ledet løpet fra start. Så kom favoritten Harmke Schermer frem og fikk overta. Tom Erik Solbergs sendte svenske Dynamite Hornline frem og presset på med en runde igjen. I den nest siste svingen overtok de likegodt føringen og stakk til seg 10-15 meters ledelse på den siste langsiden. 

Da var Dalen kjapp med sitt angrep fra andre utvendig med Lady Lane som tok seg frem og via siste indre tok forbi de siste femti meterne av løpet. Vinnertiden ble 1.14.0/1740 volte. Altså en kraftig forbedring av rekorden. Dynamite Hornline god toer mens Lins Above tok seg opp som tredje. 

Svein Isaksen eier den nye verdensrekordholderen som Jan Helge Risdal er oppdretter av. Det var 6-års hoppa sin åttende seier i karrieren. Her fra et tidligere løp hvor hun var i regi Trond Anderssen med Kristian Malmin som kusk. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn