Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Norsk, svensk, tysk, varm, kald...

Sport
Del:  

Ove Wassberg toger ufortrødent videre som den desidert største profilen på Bergen Travpark. 71-åringen ser aldri ut til å miste apetitten for travsporten. Ja, sønnen Svein Ove 

tar mer og mer for seg men det er garantert en del av planen. Han er viden kjent som en magiker med vanskelig kaldblodshester men hans nettverk hva gjelder utenlandske løpshester har år etter år vist seg for hele travnorge. Billige og ikke minst gode hester har funnet veien til den hvite stallen, lengst til høyre langs bortre langside, på Bergen Travpark. 

I går var det svenskfødte Global Undefeded (e.SJs Caviar) som tok sin trettende strake seier av tretten mulige forsøk. To løp senere var det tyskfødte What You Want (e.Love You)  som sikret stallen nok en seier med Ove selv i sulkyen. Ytterligere to løp var det klart for kaldblodsen Hage Jerven (e.Järvsöfaks) som travet 26.2/2140 volte og holdt unna for sine konkurrenter i det femte løpet. 

Norskfødte Seaborn Titanic (e.Thai Tanic) er handlet inn fra trøndelag. Han har virkelig funnet stilen og tok sin tredje seier, og ove´s andre før Svein Ove sikret sin tredje for dagen med rogalendingen Verdals Svarten (e.Mørtvedt Jerkeld). 

Dermed ble det fire stallseire, tre kuskeseire til junior mens senior tok to. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn